Kiertokasvun kokonaisvaltaisessa palveluratkaisussa yhdistyy vahva kierrätyslannoite- ja kasvualustatuotannon asiantuntemus, logistiikkaan liittyvä kyvykkyys ja alan markkinan vahva tuntemus.

Huolehdimme, että räätälöimämme kokonaispalveluratkaisu palvelee kaikkia osapuolia parhaalla mahdollisella tavalla – niin jätevirtojen tuottajia kuin kierrätyslannoitevalmisteiden loppukäyttäjiäkin. Käyttämämme laadukkaat raaka-aineet, materiaalinhallinta, tutkimus- ja kehitystoiminta sekä tehokas kotimainen yhteistyöverkosto mahdollistavat parhaat paikalliset ratkaisut.

Kiertokasvulla on oma ympäristöjärjestelmä, johon on kirjattu yrityksen ympäristöpolitiikka. Huomioimme ympäristönäkökohdat kaikessa toiminnassamme.

Olemme rakentaneet johtamismalliamme ja toimintatapaamme laatujohtamisen ISO 9001-sertifikaatin ja ympäristöjohtamisen ISO 14001-sertifikaatin mukaisiksi. Toimintamme laajetessa tulemme hakemaan sertifikaatit toimintamme läpinäkyvyyden varmistamiseksi ja laadun takeeksi asiakkaillemme.

Virallisesti Luotettava Kumppani

Käsittelemme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme yhteystietoja huolella GDPR-asetuksen mukaisesti. Olemme ylpeitä paperittomasta toimistostamme. Hoidamme sopimukset, kirjanpidon ja taloushallinnon täysin sähköisesti suojatuissa verkkoympäristöissä.

Yhteistyö kanssamme on vaivatonta, läpinäkyvää ja helppoa. Olemme virallisesti Luotettava Kumppani, sillä yrityksemme tilaajavastuutiedot löytyvät tilaajavastuu.fi-palvelusta.

”Kiertokasvun kokonaispalveluratkaisussa orgaaninen materiaali muuttuu uudeksi kasvuksi, kierrätyslannoitteiksi ja -kasvualustoiksi. Palveluratkaisumme tuottaa arvoa sekä jätteentuottajille että loppuasiakkaille.”