Vuosi: 2022

Viljelijätilaisuus Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy:llä

18 marraskuun, 2022

Pidimme 17.11.2022 yhdessä Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy:n kanssa Biokaasua ja kierrätyslannoitteita maatalouteen tilaisuuden, jossa osallistujina oli paikallisia maanviljelijöitä ja sidosryhmien edustajia.

Lue lisää »

BLOGI Ari-Pekka Hongisto, Kiertokasvu: Uhkaako energia- ja ravinnekiertobisnestä riski pikavoittojen tavoittelusta kokonaishyödyn kustannuksella?

6 lokakuun, 2022

Vihreän siirtymän mukaiset tukipoliittiset ohjaustoimet yhdistettynä geopoliittiseen maailmantilanteeseen tuovat uusiutuvan energian ja ravinnekierron toimialalle paljon uusia toimijoita ja innovaatioita.

Lue lisää »

TIEDOTE: Kiertokasvulle toimipiste myös Lappeenrantaan

24 elokuun, 2022

Kiertokasvun kasvanut asiakaskysyntä Etelä-Karjalassa toi tilausta paikalliselle toimipisteelle. Sopivat tilat löytyivät Lappeenrannasta Joutsenon keskustasta.

Lue lisää »

TIEDOTE: Kiertokasvun tiimi kasvaa uusilla asiantuntijoilla

6 heinäkuun, 2022

Kiertokasvun tiimi vahvistuu uusiutuvan energian, kierrätyslannoitetuotteiden ja metsäteollisuuden prosessien asiantuntijoilla.

Lue lisää »

TIEDOTE: Kiertokasvun ja Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy:n yhteistyössä biojätteistä ja kunnallisten jätevedenpuhdistamojen lietteistä jalostetaan kierrätyslannoitteita

10 kesäkuun, 2022

Kukkuroinmäen biokaasulaitos jalostaa tulevaisuudessa kierrätyslannoitteita paikallisille maatiloille. Uusien tuotteiden taustalla on Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy:n ja Kiertokasvun yhteistyöprojekti.

Lue lisää »

VIERASKYNÄ Johanna Boberg: Orgaanisten kierrätyslannoitteiden arvostus kasvaa

13 toukokuun, 2022

Vanhat tutut orgaanisen aineksen lisäämiseen perustuvat viljelymaan rakenteen parantamiseen ja ylläpitoon tähdänneet keinot ovat edelleen ajankohtaisia ja palvelevat myös ilmastotavoitteita.

Lue lisää »

BLOGI Ari-Pekka Hongisto: Huoltovarmuuden merkitys energiatuotannossa ja ravinnekierrossa korostuu – Kiertokasvu tarjoaa ratkaisuja vihreään siirtymään

30 maaliskuun, 2022

Kirjoitin edellisen kerran omavaraisuuden merkityksen korostumisesta keväällä 2020, jolloin koko maailmaa ravisutti Covid-19 -pandemian puhkeaminen.

Lue lisää »

Arkisto

© Kiertokasvu, Ruthon Group | Produced by Medita & Preoni & Family Creatives

Kiertokasvu Ruthon Group